Če imate doma veliko ali majhno podjetje, ki se ukvarja s težkimi stvarmi, potem sigurno imate vsaj enega ali več viličarjev. Viličarji so s tem namenom, da dvigujejo in prevažajo težek material po celotnem podjetju. Poleg prevažanja in dvigovanja, pa tudi izredno hitro pridejo do želenega cilja. Pa da se viličar ne bi nepričakovano pokvaril, pa je potreben dober servis za viličarja. Viličarji so nepogrešljiv stroj v samem podjetju, zato bi  bila izguba viličarja zaradi bodisi kakšnih  tehniških problemov, zelo problematično. Še posebaj bi se to poznalo pri dnevni količini v nekaterih podjetij, ki jih mora viličar opraviti, saj s tem bi bilo podjetje v veliki izgubi. Zato pa vam priporočamo, da dober servis za viličarja opravite redno, saj ne bi želeli imeti veliko težav zaradi tega.

Dober servis za viličarja pa se opravlja na servisih za viličarje in za tovorna vozila, ki jih vam podjetje SVT-servis ponuja. Zavedajo se, da je točnost, ažurnost in strokovnost ključni pomen dobrega servisa za viličarja. Z njihovimi tehničnimi vozili se bodo v najkrajšem možnem času pripeljali na vašo lokacijo, kjer vam bodo z veseljem popravili napako. Njihove potujoče delavnice so opremljene z vsemi potrebnimi električnimi orodji za vse vrste viličarjev. Če pa presodijo, da je popravilo viličarja prezahtevno na vaši lokacijo, pa vam zagotovijo nadomestnega viličarja in vašega odpeljejo v njihovo delavnico. Zato se ne bojte in odpravite dober servis za viličarja pri njih. Pri njih servis viličarje ne pomeni samo menjava tekočin in čistilcev, ampak tudi  podmazovanje viličarja, čiščenje baterij, kalibracija in nastavitve, pregled in obnova elektro instalacije ter opravijo zapisnik opravljenih aktivnosti in zapisnik o napakah.

Dober servis za viličarja

Dober servis za viličarja sem že prej omenil, da je zelo priporočljiv, da ga opravljate redno, saj si nobeno podjetje ne želi narediti izgube zaradi nekaterih  majhnih stvari, kot na tukaj naprimer viličar.