Tudi vi že pošteno pogrešate poletje in brezskrbna potovanja po prelepi Sloveniji ali pa po državah širom sveta? Le zakaj bi čakali na poletje, počitnice si lahko privoščite že sedaj in spletna stran Hobby prikolice – Slovenija vam bo pomagala pri tem, da bodo vaše tokratne počitnice zares nepozabne.

Če ste bili do sedaj vajeni »klasičnih« počitnic v smislu, da ste si rezervirali hotel ali pa ste potovali celo v okviru kakšne turistične agencije, je skrajni čas, da poskusite nekaj novega. Dopustovanje s počitniško prikolico priznane blagovne znamke vam zagotavlja nepozabno izkušnjo, obilo zabave in druženja z najbližjimi. S tovrstno obliko dopustovanja si zagotovite popolno svobodo, saj niste odvisni od nikogar in ničesar – sami si določate »urnik« dopusta, kdaj, kaj in kje boste jedli, katere znamenitosti (če sploh) si boste ogledali, s kom se boste družili, skratka, vse si lahko določite sami. Če vam paše lahko cel dan pač preležite v postelji in berete knjigo, se igrate družabne igre z družino ali prijatelji (odvisno od tega, s kom dopustujete) itd.

dopustovanje v prikolici
Prednost dopustovanja s prikolico je tudi ta, da ne rabite biti ves čas dopusta zgolj na enem mestu, temveč se lahko svobodno premikate po deželah in državah – posteljo tako rekoč vozite s seboj, tako da vam za prenočišče ni potrebno skrbeti, pozanimajte se le, kje lahko oz. kje ne smete parkirati svojega vozila s prikolico čez noč. Če si želite res aktivnega dopusta in doživeti čim več, lahko skorajda vsak dan obiščete drugo lokacijo in v enem tednu spoznate npr. štiri različne države. Tudi vaši otroci bodo neizmerno uživali ob raziskovanju novih krajev in spoznavanju prijateljev – le zamislite si, da ste nastanjeni v kampu za prikolice in si zvečer priredite sosedski piknik, kjer ob tabornem ognju pečete hrenovke in penice za otroke, nekdo zaigra na kitaro in vi veselo prepevate ter plešete, otroci se igrajo … Kaj ni to idealna slika dopusta?