V kolikor imate industrijski obrat in bi vas zanimala Industrijska filtracija vam je ta na voljo pri podjetju Blast Tehnik. Industrijska filtracija in odpraševanje sta ena od storitev, ki jo podjetje ponuja in je specializirano za to področje. To je predvsem koristno za izboljšanje zraka v industrijske obratu. S tem pa so lahko nižji tudi obratovalni stroški in kar je najbolj pomembno, varnejša delovna mesta. V podjetju Blast Tehnik razvijajo in proizvajajo sisteme za odsesavanje prahu, ki slovijo po svoji zmogljivosti.

filtracija
Filtracija zraka ščiti delavca pred škodljivimi vplivi. Tako filtrirni sistemi podjetja Blast Tehnik preprečujejo kontaminacijo proizvodov in poskrbijo za varnost. Poskrbljeno je za možnost odsesavanja različnih snovi, med njimi prah pa tudi vnetljivi prah, oljne pare, dim. Pri montaži filtrirnih sistemov imate na voljo samostojno postavitev ali pa integracijo v vaš že obstoječi sistem odsesavanja. Filtracija je primerna za številne aplikacije kot so varjenje, obdelava kovin ali lesa, za barvanje ali prašno lakiranje in pleskanje. Filtrirni sistemi podjetja Blast Tehnik poskrbijo za neprekinjeno delovanje in imajo funkcijo samostojnega čiščenja filtrov. Tako boste lahko brez skrbi, da bodo vedno učinkovito opravljali svojo nalogo. Sistem je prilagodljiv na želje kupca in popolnoma ustreza njegovim zahtevam. Zasnova omogoča vgradnjo že obstoječega sistema ali pa se jo namesti samostojno.
Na voljo pa je tudi bogata ponudba različnih dodatkov, da bo filtracija še bolj učinkovita. Pri podjetju Blast Tehnik vam pri nakupu filtracijskega sistema nudijo dve leti garancije. Sistem lahko kupite, lahko pa ga tudi najamete. Veliko prednost ima že omenjena rešitev, ki zagotavlja izdelavo po meri naročnika, tako boste našli kar najboljše za vaše potrebe. V kolikor potrebujete servis naprave pa vam pri podjetju Blast Tehnik nudijo tudi to. Na voljo vam je servisna služba in podpora uporabnikom, kjer se bodo najbolje potrudili, da čim hitreje odpravijo morebitne težave. Vse bolj natančne podatke najdete ne njihovi spletni strani ali pa jim enostavno pošljite povpraševanje