Na spletu lahko najdete nešteto nasvetov, kako pobeliti zobe, da bo vaš nasmeh spet bel in zdrav. A za zdrav in bel nasmeh je najbolje, da zaupate izbranemu zobozdravniku, ki natanko ve, kaj je dobro za vaše zobe.

Naj že kar takoj povemo, da se z beljenjem zob ukvarja estetsko zobozdravstvo, koga obiskati vam lahko svetuje vaš izbrani zobozdravnik, lahko pa si ordinacijo estetskega zobozdravstva izberete sami. Kako pobeliti zobe? Strokovnjaki odsvetujejo domače mešanje zvarkov ali naročanje določenih pripomočkov preko spleta. Najbolj varno je, da se naročite na pregled k strokovnjaku in vam bo on svetoval, kaj je najbolje narediti in vam bo razložil, kako pobeliti zobe. Naj povemo, da estetsko zobozdravstvo lahko pobeli že nekoliko rumene zobe, v skrajnem primeru tudi tiste, ki so že nekoliko počrneli. To seveda zahteva več obiskov estetskega zobozdravnika.

kako pobeliti zobe

Kako pobeliti zobe vam bodo svetovali strokovnjaki.

Kako pobeliti zobe v manj kot uri?
Preko zdravstvene agencije Doktor 1A, ki ocenjuje ordinacije na podlagi rešenih anket pacientov, si lahko izberete najbolje ocenjenega strokovnjaka in si zagotovite dostop do brezplačnega posveta, kjer izveste tudi, kako pobeliti zobe, kakšen je sam postopek beljenja zob, vse to pa seveda brez čakalnih dob.

Zdravstvena agencija Doktor 1A vam omogoča:
• Široko ponudbo zanesljivih in preverjenih tako slovenskih kot hrvaških ponudnikov različnih zobozdravstvenih ponudnikov.
• Brezplačen prvi pregled in ekskluzivni 20 % popust. Tako si lahko zagotovite 20 % nižjo ceno, kot bi jo sicer dobili sami, če bi se pri ponudniku naročili na pregled, zdravljenje, poseg ali beljenje zob. Na brezplačnem pregledu vam bodo z veseljem povedali vse, kako pobeliti zobe.
• Neboleč poseg jamčijo vsi zobozdravstveni ponudniki.
• Po opravljeni storitvi pri izbranem zobozdravstvenem strokovnjaku iz ponudbe agencije Doktor 1A!, izpolnite anketo o zadovoljstvu pacienta in si na ta način prislužite bon v vrednosti kar 100 EUR, v okviru ponudbe zdravstvene agencije.