Ko prerastete starost 25 let, je čas da začnete za svojo kožo bolj skrbeti. Vsi vemo, da se koža stara z nami in naj bi bila tista magična meja pri 25. letih. Koža začne izgubljati elastičnost, gravitacijska sila jo vleče navzdol (za to tudi povešena koža) in celice v koži se ne obnavljajo več tako hitro. Zatorej je priporočljiva krema proti gubam ki jo dobite na api-cosmetics.com . Dandanes je težko ugotoviti katera krema proti gubam je res učinkovita, ko pa jih je na tržišču že toliko.

krema proti gubam

Katerim informacijam bi zaupali, ali je to res samo še ena krema proti gubam, ki ne bo učinkovala. Vendar poznamo rešitev, krema proti gubam ki dejansko deluje. Ta krema proti gubam vsebuje čebelji strup. Vemo, da ko nas piči čebela naša koža nabrekne in postane napeta. Vsi pa si želimo da bi naša krema proti gubam delovala enako, da bi kožo napela. Krema proti gubam z čebeljim strupom deluje pomlajevalno, saj le ta skrbi za sintezo elastana in kolagena ter regeneracijo kože.

To je tudi edina krema proti gubam, ki vsebuje čebelji strup, za to vam z gotovostjo lahko trdimo da ta krema deluje. Krema vaši koži povrne sijaj, upočasnjuje znake staranja (vemo da zaustaviti jih je nemogoče), ter deluje antioksidantno – spodbuja celični metabolizem in pospešuje nastanek kolagena, tako postane koža bolj mehka in prožna. Krema proti gubam je tudi dobra zaščita proti UV-žarki in s pomočjo vitamina E zavira nastanek prostih radikalov. Točno ta krema proti gubam vsebuje tudi poznano jojobino olje, ki skrbi za naravno zaščito kože in seveda regenerira hidrolipidni film na koži (vlaži a ne masti). Krema je odlična, pohvalijo jo mnoge uporabnice, prav tako jo vsaka uporabnica tudi priporoča za uporabo. Morda boste rekli, spet še ena krema poti gubam, ampak zagotavljamo vam da je čebelji strup tisti ki naredi čudeže, kar pomislite kako je ko vas piči čebela.