Kuhinje Schuller predstavljajo nemško kakovost in natančnost. So moderno oblikovane kuhinje za vsak dom, kjer bi radi imeli udobje, vse pri roki in da je vsak kotiček res dobro izkoriščen. Lahko izberete moderne kuhinje, klasične ali retro, vse vrste kuhinj so na razpolago na tej povezavi www.varia.si/kuhinje-schuller/.  Moderne kuhinje Schuller so zelo kakovostne in inovativno zastavljanje, ne glede na to, kateri stil boste izbrali. Strokovnjaki vam bodo pomagali, pokličite jih.

kuhinje Schuller

Sodobne kakovostne kuhinje Schuller imajo dolgoletno garancijo na zadovoljstvo, ker so tako kakovostne, da si to upajo narediti. Narejene so iz kakovostnega materiala, ki je naraven, na primer lest, steklo, kovina ali kombinacija in keramika. Poleg dobite res kakovostne kuhinje aparate, ki so vgrajeni tako ,da so skoraj nevidni ter na takih višinah, da je z njim najlažje rokovati. Nič več sklanjanja ali opečenih otroških prstov.

Moderne kuhinje Schuller so že narejen kot moduli in jih le sestavite ob stenah ali kot otoke v prostoru. Lahko pa so narejene tudi izključno po naročilu in meri. Moderne stil je precej minimalističen in dobro izkoristi prostor. Omarice in predalniki nimajo niti kljuk, so narejeni na potisk. Moderni so tudi otoki, kjer se lahko kuha in obeduje hkrati ter druži z družino in prijatelji.

Klasične kuhinje Schuller so take, kot ste jih vajeni, le da so bolj kvalitetne in zdržljive. Lahko pa izbirate med klasičnimi barvami, črna bela, rjava, lesna ali siva ter bolj modernimi in močnimi barvami kot so močna zelena ,modra rdeča in podobne, tudi bež barve. Seveda lahko vse kombinirate med seboj, tudi na tla morate misliti, kakšna so in kako zgledajo ter na stene.

Če si želite novo kuhinjo in niste gotovi, kaj bi radi imeli, je najbolje, da se posvetujete s strokovnjaki, ki bodo ugotovili glede na vaše potrebe in želje, kaj bi vam lahko predstavili. Zagotavljajo pa vam zadovoljstvo.