Livarna izvaja destruktivne in nedestruktivne preskusne postopke, ki so pogoj za visoko kakovost izdelkov in končnih produktov ter vlivkov. Slovenska livarna ima dolgo tradicijo, vleko izkušenj in najnovejšo tehnologijo, s katero zagotovi kakovost in brezhibnosti izdelkov, trdnost ter obstojnost. Stranke, ki jih imajo, zahtevajo tako kakovost, saj gre za pomembne produkte, ki ne smejo popustiti zaradi varnosti ljudi in živali. Če izdelujejo posamezne preizkusne ulitke, jih naredijo z metodo vodno steklo ester, ki jo lahko preizkusite tudi vi. Vlivajo pa ulitke od 1 kg teže pa do deset ton, kar je res velika zmogljivost.

Slovenka kakovostna livarna je ena vodilnih v Evropi in ima zahtevne stranke, ki vedo, kaj morajo dobiti. Če ste med njimi tudi vi, je livarna LKR pravšnja za vas, zato pokličite mojstre, da vam svetujejo in pomagajo, načrtujejo in ulijejo kakovosten izdelek. Za prototipe pa imajo na voljo hitro 3D tiskanje, ki je tudi cenovno izjemno ugodno ter dostopno vsakomur. Obiščite jih in se prepričajte kaj vse zmorejo narediti.

Livarna vam naredi izdelke, ki jih težko naredi kdo drug. Na voljo ni veliko dobrih livarn, zato sledite zgornji povezavi in naročite pogovor. Vlivajo lahko vse dele za razne stroje na primer za tovarne, za gospodarstvo, za industrijo in za avtomobilsko ter letalsko industrijo, Veliko nočujejo tudi za hidroelektrarne ter podobne potrebe. Nekateri izdelki morajo biti povsem brezhibno, kot so na primer turbine, kar lahko naredijo v livarni iz enega kosa ali pa tako zavarijo, da ni nobene bojazni, da bi bilo kaj narobe, saj imajo lasersko zelo natančno varjenje.

V livarni nudijo še druge storitve, ki vam lahko pridejo prav, če imate proizvodnjo in izdihujete kovinske izdelke ali izdelke iz drugih materialov, zato se pozanimajte o njihovi zmogljivosti in zmožnostih izdelave serijskih izdelkov ali prototipov in unikatnih izdelkov. Uporabijo izjemno kakovostne materiale in postopke v skladu s standardi kakovosti, ki se jih držijo zelo strogo in dosledno. Tako bodo ravnali tudi z vašim izdelkom.