Marantec je kakovostno podjetje, ki izdeluje univerzalne daljince, ki so posebni. Posebni so zato, ker so edini na trgu, ki lahko nadomestijo vsak kateri koli daljinec. To pomeni, da so pogoni Marantec tako narejeni, da lahko izbrišete iz spomina katere koli dalliance ste jih za vrata uporabljali do sedaj in jih nadomestite z enim univerzalnim daljincem Marantec. To naredite tako, da sledite preprostim navodilom in vse lahko kar sami naredite.

marantec

Če pa ne veste, kateri daljinec bi bil za vas res primeren, se obrnite na svetovalca in povedal vam bo, kateri Marantec daljinec bo pokriva vse vaše potrebe neglede nato, kaj vse uporabljate. Daljinec univerzalni je namenjen odpiranju vrat ni še nekaterim drugim funkcijam, ki jih boste odkrili in boste presenečeni nad brezhibnim delovanjem daljinca ter celotnega sistema za odpiranje.

Prednost enega samega univerzalnega daljinca je v tem, da prihranite in ste brez skrbi, da ne boste zamešali daljince in pomotoma vzeli napačnega ter nato ne boste mogli v hišo lai na dvorišče. To reši univerzalni daljinec Marantec, ki bo pokril vse funkcije drugih posebnih daljincev, ki delujejo samo za ena vrata.

To pa naredite tako ,da na primer, če ima vaš daljinec štiri gumbe, potem lahko nadomesti štiri druge daljince, kar pomeni, da na vsak gumb kopirate po en daljinec, ki ga imate do sedaj. Seveda lahko izberete tudi druge daljince z več ali maj gumbi, kot vam ustreza, za več ali manj vrat. Postopek je izjemno preprost, samo v nekaj korakih po navodilih lahko zbrišete sedanje daljince iz spomina na vratih in kopirate na nov daljinec.

Samo predstavljajte si, kako zelo si boste olajšali življenje in ko boste se peljali skozi dvoriščna vrata, boste potrebovali samo en daljinec in ko boste odpirali druga vrata prav tako, zadostuje ne sam daljinec z več gumbi, ki bodo odpirali točno določena vrata na vaši poti.