Montažne hiše so sodobna gradnja, ki je zelo ekološka, nizko ali nič energijska in hitra, zato lahko hišo dobite že v enem mesecu. Če pa bi radi tako, ki je neklasična čisto po vaši meri, treba čakati malo dlje, da naredijo stene z  vgrajenimi okni in vrati ter vam jo sestavijo na zemljišču, ki ste ga izbrali. Zelo veliko različnih montažnih hiš boste našli na tej povezavi www.montažnehiše.com – pridobite ponudbo za tisto hišo, ki  vam je najbolj blizu in je klasična ali pa nestandardna po vaših merah ter željah. Montažne hiše so sicer že  vnaprej narejene ampak se seveda dajo nekoliko lai povsem prilagoditi uporabniku.

montažne hiše

Klasične montažne hiše so narejene po standardih in se jih da nekoliko prilagoditi, zato jih dobite hitro in na ključ. Če pa si omislite nekaj čisto svojega, bo to dražje in pa bo za čakati dlje časa, kajti take hiše se morajo potem narediti unikatno individualno po naročilu in posebnih načrtih ter pridobiti druga dovoljenja. Montažne hiše so nizko energijske ali nič energijske, narejen iz naravnih materialov, niso težke in se jih da hitro zgraditi.

To so hiše, ki so lepe na pogled, moderne, zračne, tople in suhe ter ne porabijo skoraj nič energije za ogrevanje, so pa vezane na obnovljive vire energije in ohranjajo okolje čisto. Tudi če se montažne hiše enkrat podrejo in zavržejo, so materiali taki, da se  v naravi razgradijo in naravne ne onesnažijo. Imajo same dobre lastnosti, le eno manjšo pomanjkljivost, to je fasada, ki jo je treba večkrat pregledati in vzdrževati, da dolgo obstoji. Vse ostalo je bistveno boljše od zidanih hiš, ki jih je težko ogreti in so lahko vlažne ter zahtevne za vzdrževanje. Na strehi pa si lahko omislite še sončno elektrarno, tako da je taka montažna hiša lahko povsem samooskrbna, če še vgradite cisterno za vodo.