Sedežne garniture, kavči in fotelji krasijo vsako dnevno sobo in vam prinašajo prostor udobja in druženja s prijatelji in sorodniki. Ker je ta kos pohištva stalno v uporabi, potrebuje tudi zaščito, kakovostne prevleke za sedežne garniture.

Če ste se sedežne garniture že malo naveličali ali pa jo želite le preprosto zaščititi, potem so prevleke idealna rešitev tega problema. Običajno so prevleke izdelane iz naravnih ali umetnih vlaken, za hladnejše zimske dni pa vam ponujajo  tudi pregrinjala iz toplega krzna.

Pralne prevleke za sedežne garniture očistite v pralnem stroju

Pri nakupu prevleke morate najprej upoštevati dimenzije pohištva, katerega želite zaščititi. Nato sledi izbira materiala, ki se med seboj zelo razlikujejo glede na težo, zmožnost ohranjanja toplote in občutek mehkobe.

Če bodo prevleke za sedežne garniture služile kot zaščita ali dodatna odeja, vam priporočamo, da se jih sme prati v pralnem stroju, saj se dejansko na njih nabere največ prahu in umazanije. Redno pranje je najenostavnejša rešitev za vzdrževanje teh prevlek.

prevleke ya sedežno garnituro

Naj prevleke za sedežne garniture bodo v skladu z notranjim dizajnom

Prevleke za sedežne garniture so vam lahko lep dekorativen dodatek v stanovanju, zato pri izbiri materiala upoštevajte, da bodo barvno usklajene z okrasnimi blazinami, barvo kavča, barvami sten in ostalih umetniških izdelkov v prostoru.

Tako vaše prevleke ne bodo imele le uporabne funkcije, ampak se bodo lepo podale vašemu ambientu. Kadarkoli se jih boste naveličali, jih preprosto slečete in zamenjate za nove. V kolikor imate na zalogi več vrst prevlek, jih v skladu z letnim časom, lahko ves čas spreminjajte.