Vsako podjetje potrebuje za svoje storitve dobro oglaševanje. To je lahko na več načinov, kot je na primer tisk zgibank, plakatov, majic, vizitk, nalepk, vabil, koledarjev, letakov, cerad, table, napisi in razni predstavitveni posnetki, oziroma reklame, katere se predvajajo na platformah. S takimi pripomočki boste hitreje prišli na trg in se prebili skozi konkurenco. Mogoče tudi vi iščete kakovostne zgibanke? Potem je podjetje Magma media idealna rešitev za vas, saj ponuja vse našteto zgoraj, edino posnetkov ne. So zelo resni pri opravljanju svojega dela in znajo poskrbeti za zadovoljne stranke.

tisk-zgibank

Torej tisk zgibank je zelo pomemben. Na njih bodo vaše potencialne stranke in partnerji spoznali nekaj o vas. Na njih je ponavadi opisana vaša ponudba, seveda zelo na kratko, vaši podatki (telefonska številka, spletna stran, email naslov, socialna omrežja, lokacija…). Po navadi je ta tiskovina stavljena na en večji list, kateri je prepognjen dva do trikrat. Prva stran, pomembna za tisk zgibank, je vedno zaščitni znak, zadnja pa kakšen zemljevid, da se lažje najde lokacijo. Pomembno je, da ne pretiravamo z napisi. Dobro je tako delo prepustiti grafičnemu oblikovalcu, kateri naredi celostno grafično podobo tiskovin in na vseh ostalih tiskovinah prav tako uporablja isto tipografijo in izbiro barv. Če se držimo nekega reda pri ustvarjanju bomo hitreje prišli do željnega rezultata.

Če tisk zgibank delamo neresno, ne bomo dobili želenih rezultatov. Dan danes je zelo popularen minimalizem in umirjene barve. Če že izbiramo žive barve jih ne smemo izbrati veliko, da nebi bilo vsega povsod preveč in bi odstranili pozornost od ostalih pomembnih podatkov. Tako je potrebno razmišljati pri vseh ostalih tiskovinah tudi ne le za tisk zgibank. Poleg tega se lahko poigrate še z izbiro materiala na katerega boste tiskali, način tiskanja, oblika tiskovine in tako naprej. Tukaj res nikoli ni dovolj idej, vedno lahko dodelamo na boljše in naredimo še večji vtis.