Vse toplotne črpalke, ki jih ponuja podjetje Kronoterm so del lastne proizvodnje in razvoja. Posamezne toplotne črpalke so proizvedena s strani visoko izobraženega in razvojnega kadra, prav tako so vse toplotne črpalke testirane v Kronotermovem laboratoriju. Proizvodnja sledi evropskim merilom, prav tako se izvaja management kakovosti vsakega izdelka.

Kronotermove toplotne črpalke imajo dolgoletno tradicijo

Toplotne črpalke so del Kronotermovega razvoja že od leta 1976, proizvodnja pa teče od leta 1990. Kronoterm in toplotna črpalka sta postala nerazdružljiva pojma, podjetje pa si je skozi leta nabralo bogate izkušnje, tradicijo in vizijo. Kronoterm sodeluje z znanimi evropskimi kupci in dobavitelji, do sedaj pa je podjetje inštaliralo že več kot 70.000 naprav.

Toplotne črpalke so enostavne za uporabo, kljub temu pa podjetje Kronoterm nudi brezplačno svetovanje, tudi na terenu. Prav tako so posamezne toplotne črpalke lahko zelo raznolike, zato se nudi tudi strokoven izračun pravilne izbire produkta.

Toplotne črpalke: Premium produkti

Toplotne črpalke lahko vključujemo tudi k zelo zahtevnim produktom. Kronoterm ima najboljše rezultate na inštitutu WPZ, Švica, prav tako podjetju pripada večkratni naziv »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi«. Kronoterm proizvaja tudi toplotne črpalke za najzahtevnejše proizvajalce, naše toplotne črpalke najdete tudi na avstrijskem, italijanskem, nemškem in švicarskem trgu.

Kronoterm izvaja tudi preventivne preglede, na zalogi imamo tudi stalno dobavljive rezervne dele. Hitra odzivnost je značilna za kateri koli konec Slovenije, prav tako se izvajajo strokovni zagoni.

Kronotermove toplotne črpalke so bile v 30 letih montirane več kot 70.000-krat. Na listi strank, ki so jim služile naše toplotne črpalke so tudi znane osebnosti. Možna je montaža preko 6.000 sanitarnih toplotnih črpalk letno in preko 1000 ogrevalnih toplotnih črpalk letno.

 

Slika 1: Primer Kronotermove toplotne črpalke