Vsekakor so sveže novice danes dostopne praktično povsod. O tem ni prav nobenega dvoma. Lahko si jih prebirate v kakršnikoli obliki vam to najbolj ustreza. Lahko se odločite denimo za častnik Na dlani, ki ga lahko dobite v tiskani izdaji ali pa kar preko spleta. Na spletu je konkurenca na tem področju sicer izjemno velika, toda tako pač je. Tisti, ki so uspešni, bodo bili na vrhu in Na dlani vsekakor sodi v to skupino. Veliko je ljudi, ki Na dlani prebirajo redno, kajti tu lahko vsak dan najdejo zanimive novice z različnih področij.

na dlani

Ljudje smo si precej različni, kar pomeni, da imamo tudi precej različne interese in precej različna zanimanja. Nekateri imajo tako raje Na dlani, spet drugi pa kakšno drugo spletno revijo, kjer lahko najdejo bolj privlačne in bomo rekli kar bolj atraktivne vsebine. Nočemo reči, da Na dlani nima zanimive vsebine, kar hočemo reči je to, da obstajajo ljudje, ki imajo nekoliko drugačne želje po tem, kakšne vsebine bi radi prebirali in Na dlani teh vsebin morda njim ne ponuja. Je pa res, da se uredniki zelo trudijo, da bi lahko v svoj časopis vključili kar se le da veliko zanimivih vsebin iz kar se le da veliko področji, da bi lahko na takšen način pritegnili veliko bralcev.

Bralci so tisti, ki nosijo denar, zato je prav, da se potrudijo zanje in da dobro premislijo, kaj neki bodo napisali v svoj častnik Na dlani, kajti če bodo predolgo pisali dolgočasne vsebine, jih bodo ljudje nehali brati, kar pa bi bilo za takšen časopis seveda katastrofalno. Verjetno si vsak, ki se znajde v tem poslu želi le, da bi njegove članke oz. vsebine ljudje prebirali, kajti to je tisto, kar na koncu prinaša največ denarja. Prav je, da smo bralci zahtevni, kajti le tako se lahko nadejamo dobre vsebine, ki nam bo zanimiva.