Verižice z imenom Zlatarne Celje so izjemno iskane in zadnji hit mode. Verižice I like my name so odlične za vas ali vaše bližnje kot darilo, saj so primerno darilo za rojstvo otroka, birmo, obhajilo, rojstni dan, obletnico ali kar tako, za posebno osebo in posebej za vas. Vsaka ogrlica bo oblikovana posebej za vas in kakovostno izdelana iz zelo čistega srebra (925/000) ali zlata (585/000).

Če želite, da prva črka vašega imena zasije v vsej svoji lepoti, izberite svojo črko posuto z bleščečimi cirkoni. Obdarite sebe ali vam ljubljene osebe in jih razveselite s prav posebnim darilom. Vsaka črka bo oblikovana posebej za vas in kakovostno izdelana iz srebra ali zlata.

verižice z imenom

Ime je del vaše identitete. Verižica z imenom I like My name ravno tako. Kdor jo nosi, izraža svojo edinstvenost, svojo zgodbo, svojo prihodnost in svojo preteklost. V Zlatarni Celje vam izdelajo personalizirano verižico z imenom I Like My Name, ki bo unikatno, kot ste vi. Če jo boste izbrali zase, boste z njo svetu govorili, da ste ponosni nase, da ste samozavestni in da cenite samoizražanje. Če pa jo boste izbrali za ljubljeno osebo, boste z darilom povedali, da to osebo nosite v srcu. Da vam njeno ali njegovo ime zveni kot sreča, veselje ali najlepša pesem.

Verižica z imenom je zato popolna izbira za rojstvo otroka, za birmo ali obhajilo, za rojstni dan ali za obletnico, za zaroko ali poroko. Z verižico bodo v Zlatarni Celje poskrbeli, da bo vanjo zapisana zgodba, ki jo želite sporočiti obdarovancu in da bo darilo takšno, ki bo premagalo prostor in čas. Njen brezčasni in minimalistični dizajn subtilno poudari notranjo lepoto in je primeren za klasičen, eleganten ali drznejši stil.

Ime, ki nam je dano ob rojstvu, ni le skupek črk brez pomena, ime določa, kdo smo. Izberejo vam ga tisti, ki so vam najbližje. Verižice z imenom so zato posebno darilo.